Cum sa...

#curatare aragaz #aragaz

Trucul care te ajuta sa cureti aragazul ca un profesionist, intr-un timp scurt

Gospodinele stiu ca poate fi o provocare destul de dificila sa cureti arzatoarele de la aragaz. Acestea se murdaresc dupa fiecare utilizare, iar ulterior este nevoie de mult efort pentru a le curata si pentru a le mentine intr-o stare buna. Pentru a le curata rapid poti folosi doua ingrediente si vei vedea cum in cateva minute murdaria nu mai este.

Ai nevoie doar de otet i de bicarbonat de sodiu. Sunt doua ingrediente considerate agenti de curatare naturali si eficienti. Foloseste un recipient adecvat, in care sa pui arzatoarele. Otetul va ajuta la descompunerea grasimilor, apa pentru a dilua otetul si pentru a face solutia de curatare. Iti trebuie si un recipient cu pulverizator. Totodata, e nevoie si de o periuta pentru a freca arzatoarele.

Asigura-te ca arzatoarele sunt complet racite. Umple o tigaie putin adanca cu jumatate apa si jumatate otet, apoi pune elementele pe care vrei sa le cureti in tigaie, astfel incat sa fie acoperite complet. Lasa-le in solutia respectiva pentru aproximativ 30 de minute. Foloseste apoi peria, iar la final clateste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cele 8 simboluri de bun augur. Tie care iti poarta noroc?

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea